alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

kompressionsshorts herr

 
[3]

Kompressionsshorts för herrar

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett utbud av mångsidiga outfits för herrar ger inspiration till en ledig streetstil. Med kompressionsshorts från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Med dessa kompressionsshorts för herrar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – kompressionsshorts för herrar från adidas

Våra kompressionsshorts är tillverkade av återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material när vi tillverkar våra produkter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med kompressionsshortskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY. Våra kollektioner med kompressionsshorts inkluderar AlphaSkin, Supernova och RDY. Våra kompressionsshorts är tillgängliga i svart, blått och vitt.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en vinst eller en förlust. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller triathlon. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra kompressionsshorts för herrar från adidas – nu är stunden inne.