alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skateskor herr

 
[36]

Skateskor för herrar

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion för herrar. Med adidas skor för herrar är du ständigt först med de senaste trenderna. Skor från adidas har en teknisk design som hjälper dig att lyfta framstegen inom skejtande till nästa nivå. Dina skateskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa skateskor för herrar kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – skateskor för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge max när du tränar skejtande och vill lyfta prestationerna: skateskor från adidas.

Vi säljer skateskor som har tillverkats med canvas, läder och mockaläder.

Med våra märken står du i centrum

Med skateskorskollektioner som Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! Vi kompromissar inte med kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Därför utvecklar adidas innovativ teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Copa, Trefoil och Nizza är våra mest omtyckta kollektioner med skateskor. Vare sig det är för sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Vi har skateskor i orange, beige, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Våra skor lämpar sig för gator och vägar. Visa din alldeles unika stil med skateskor för herrar från adidas.