alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

herr skor vinter

 
[84]
1 / 2
Sida:av 2

Skor för herrar

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Dina skor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Den teknologi och de material som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Våra skor för herrar kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – skor för herrar från adidas

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

Med våra märken står du i centrum

Med skorskollektioner som Originals, TERREX och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Snö och regn? Starka vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Vi testar ny teknologi som TRAXION, GORE-TEX och ADITUFF i extrema förhållanden. Mellansulan med BOOST bidrar med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin skapat. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer du ger, desto mer energi får du tillbaka! De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade internationellt och är ett tydligt statement. Du hittar skor i kollektionerna RDY, Marathon Tech och ZX Flux. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, varenda dag. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Våra skor är tillgängliga i grönt, svart, rött och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för herrar. Det saknar betydelse om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring. Skor från adidas är extremt allsidiga, vare sig det gäller terräng och väg. Visa din alldeles personliga stil med skor för herrar från adidas.