alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Svarta hoodies för herr

 
[95]
Storleksutbud
Pris
289 kr - 1 499 kr
2891499
1 / 2
Sida:av 2

Trotsa kylan i stil med en svart hoodie för herrar

En bekväm hoodie under kyliga träningspass håller överkroppen varm och på så sätt gör att du undviker onödiga slitskador. I adidas utbud av svarta hoodies för herrar garanteras sköna klädesplagg som samtidigt kommer med en hel del innovativa egenskaper som hjälper dig ta träningen till nästa nivå. Här finns allt från klassiska Trefoil-hoodies i 100 % återvunnet material, till tröjor med den familjära 3-Stripes looken. Snygg och sportig design varvas med egenskaper som justerbara huvor och ribbade muddar. För ultimat komfort bjuder utbudet på svarta hoodies i ledig, normal eller kroppsnära utformning.

Svarta hoodies för herrar - för intensiva träningspass

En långärmad och skön tröja behövs i varje garderob. I adidas sortimentet av svarta hoodies för herrar hittar du kläder för myskvällen hemma i soffan såväl som för träning och sportutövande. För dig som helst vill ha ett bekvämt klädesplagg finns löst sittande tröjor som går att justera efter behag. Du som springer mycket eller tränar sporter som fotboll hittar tunnare alternativ i slimmad kroppsutformning. Dessa kommer även med smidiga förvaringsfickor, perfekt för mindre accessoarer som plånbok, nycklar eller mobil. Rörelse sätts alltid i fokus med adidas. Därför är en svart hoodie för herrar tillverkad i svettavledande material, så du kan träna hårt och hålla kroppen torr oavsett väder.

Sköna överdragströjor för vardagspendling

En svart hoodie för herrar från adidas kommer med kvalitativa egenskaper som håller länge. För bästa möjliga vård är det alltid värt att kika lite extra på produktens tvättinstruktioner. I regel bör du aldrig stryka tröjans motiv eller kemtvätta klädesplagget. Annars finns här ett stort och framförallt varierat utbud av svarta hoodies för herrar, alla med unika egenskaper och motiv. Vare sig det handlar om en skön huvtröja för pendlingen till och från gymmet, springturen innan jobbet, eller fotbollspasset med vännerna, finns här en tröja för dig.