alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Herrtofflor rea

 
[19]

Gå på moln med våra herrtofflor på rea

Våra tofflor är enkla, men ändå så oerhört bekväma och praktiska. Med enbart två delar finns det inga vassa sömmar som skaver dina fötter och materialet i överdelen är mjukt och följsamt. Men det är ändå själva sulan som är det bästa med våra herrtofflor på rea. Med en fotbädd i Cloudfoam känns det som att gå på moln när du använder dem. Det är verkligen en skön paus för fötterna som annars får jobba en hel del, särskilt om du tränar mycket. Eftersom våra reavaror är så bekväma är de optimala att använda på semestern när du vill koppla av och varva ner. En stor fördel är att de tål vatten och är snabbtorkande. De är också väldigt lätta och tar inte alls mycket plats i väskan.

Hitta balansen i livet med herrtofflor på outlet

Våra herrtofflor på outlet hjälper dig att balansera nytta med nöje. Dels är de suveräna att ha på sig på väg till simträningen eller en varm dag när du promenerar till gymmet, och de går också utmärkt att använda i vardagen när du fixar saker i trädgården, går ut med soporna eller rastar hunden. Men sedan är de också härliga att ha på sig när du tar det lugnt, som när du åker till stranden eller ett utomhusbad. Deras mångsidighet gör dem till ett riktigt kap, särskilt nu när de är på erbjudande. Våra herrtofflor på rea är en utmärkt ursäkt att unna dina fötter något riktigt bekvämt som du kan använda till alla möjliga aktiviteter. Och under vinterhalvåret kan du rengöra dem och använda dem som tofflor inomhus för att hålla värmen. Tofflorna på erbjudande är lätta att kombinera med alla adidas olika stilar. Välj med fördel en färg som matchar resten av din garderob för att lätt hitta snygga outfits.