alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Joggingbyxor för herr rea

 
[174]
1 / 4
Sida:av 4

Skapa din nya look - fynda joggingbyxor för herrar på rea

Är det dags att förnya stilen? Då är det här rätt plats, just nu har vi en uppsjö av olika reavaror och joggingbyxor är några av dem. Dessa fantastiska plagg håller hög kvalité och klass. joggingbyxorna för herrar på rea tillverkas i en rad olika material, eller kombinationer av dessa. Det rör sig bland annat om polyester, bomull, elastan, viskos och nylon. Alla de olika modellerna har olika detaljer, till exempel stadiga ribbade muddar, smarta dragkedjor, elastiska midjor med dragsko, inslag av ventilerande mesh, praktiska fickor och mycket annat. Byxorna finns i en rad olika typer – välj mellan kort och lång, samt mellan en lös och mer åtsittande modell. Designen är olika från byxa till byxa när det kommer till färg och dekoration. På flera av joggingbyxorna hittar du adidas klassiska prints och emblem, som till exempel 3-Stripes och Trefoil.

Välj och vraka bland joggingbyxor i outleten

De joggingbyxor för herrar på rea du hittar hos oss är användbara och praktiska plagg som gör sig väl i varje välklädd och aktiv mans garderob. Här finns fina erbjudanden på snygga och sköna träningsbyxor i olika modeller. En joggingbyxa från outleten kan användas vid de allra flesta tillfällen beroende på vilket snitt de har, samt vilka tillbehör du kombinerar dem med. Tillsammans med en mer dressad tröja får du en perfekt outfit för en dag på stan, kombinera byxorna med en skön t-shirt när du skall hänga hemma i soffan framför en bra film eller serie. adidas strävar efter att göra sin produktion så hållbar som möjligt och arbetar därför med återvunna material. Flera av våra reavaror tillverkas helt, eller delvis, av återvunnen polyester eller nylon. Detta sparar på jordens resurser och värnar om natur och miljö. Våra byxor är inte bara klädsamma och moderiktiga, du kan även bära dem med gott samvete.