alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

träningsjacka herr

 
[198]
stil
Storleksutbud
Pris
226 kr - 1 620 kr
2261620
1 / 5
Sida:av 5

Träningsjackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Träningsjackor från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Våra träningsjackor för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – träningsjackor för herrar från adidas

Våra träningsjackor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med träningsjackor från märken som Performance, Athletics och Y-3. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMAHEAT och CLIMAWARM. Våra kollektioner med träningsjackor inkluderar Teamwear, Tango och Ryv. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Det finns träningsjackor i vitt, rosa, turkos och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet eller tävlingen. Träningsjackor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.