alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

träningsjacka herr

 
[321]
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Classics Hooded Full Zip Track Jacket
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Designed for Gameday Full-Zip Jacket
Manchester United 3-Stripes Track Top
Training Full-Zip Hoodie
Tiro Track Half & Half Jacket
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Manchester United Track Top
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Adicolor Classics Hooded Full Zip Track Jacket
Adicolor Colorblock Track Top
SST Blocked Track Jacket
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Top
Adicolor Classics Firebird Track Jacket
Training Full-Zip Hoodie
Arsenal DNA 3-Stripes Track Top
Entrada 22 Track Jacket
Entrada 22 Track Jacket
adidas Originals x André Saraiva SST Track Jacket
Summer SST Track Jacket
Track Jacket
Blue Version Silver Track Top
Summer SST Track Jacket
Blue Version BB Blocked Track Top
Graphics Y2K Track Jacket
Adicolor Fabric Block Woven Track Jacket
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hoodie
adidas Z.N.E. Sportswear Hoodie
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Studio Lounge Fleece Track Top
Adicolor Fabric Block Woven Track Jacket
Adicolor Classics Fabric Clash Track Top
Graphics Y2K Track Jacket
Blue Version BB Blocked Track Top
Future Icons 3-Stripes Woven Track Top
Entrada 22 Track Jacket
Tiro Track Jacket
Tiro 21 Track Jacket
COLD.RDY Training Full-Zip Hoodie
Essentials4Gameday Full-Zip Hoodie
Manchester United 3-Stripes Track Top
1 / 7
Sida:av 7

Träningsjackor för herrar

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Träningsjackor från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Våra träningsjackor för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – träningsjackor för herrar från adidas

Våra träningsjackor har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med träningsjackor från märken som Performance, Athletics och Y-3. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMAHEAT och CLIMAWARM. Våra kollektioner med träningsjackor inkluderar Teamwear, Tango och Ryv. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Det finns träningsjackor i vitt, rosa, turkos och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Hämta inspiration från våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet eller tävlingen. Träningsjackor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.