alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Joggingbyxor för herrar

 
[255]
1 / 6
Sida:av 6

Joggingbyxor för herrar för nya rekord

Våra joggingbyxor för herrar är några av adidas mest ikoniska plagg. De är perfekta både för att springa och träna i och att använda till vardags när du vill ha något riktigt bekvämt på dig. De har praktiska finesser som smarta fickor och fothällor så byxbenen inte åker upp. Och så är de så klart riktigt snygga, särskilt om man matchar dem med en joggingjacka i samma färger. Våra joggingbyxor är ett plagg som passar alla som lever en aktiv livsstil, som ena stunden springer snabbare än de någonsin gjort och i andra stunden jagar barnen på lekplatsen. Och när dagen börjar lida mot sitt slut och du kryper upp i soffan med en kopp te, då finns det få byxor som är skönare att ha på sig än våra joggingbyxor, det kan vi lova. Våra byxor i fleece är särskilt mysiga, speciellt på hösten och vintern när temperaturerna kryper neråt.

Träningsbyxor för herrar i miljövänliga material

Vi på adidas försöker hela tiden komma på nya sätt att använda oss av miljövänliga material. Därför har vi bland annat tagit fram en sorts återvunnen polyester gjord av havsplast för att minska mängden plast i haven, något som är ett stort problem som bara kommer bli värre om vi inte gör något åt det. Detta material passar faktiskt riktigt bra till träningskläder eftersom det är svalt och mjukt. Till de träningsbyxor för herrar som är gjorda av bomull använder vi bomull från Better Cotton Initiative, som är en organisation som verkar för att bomullsodlingen runtom i världen ska gå till på ett hållbart sätt som är bra för miljön och i längden för dig. Allt för att du ska kunna ha på dig träningskläder som du verkligen kan vara stolt över att använda varje dag.