alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

tunna jackor herr

 
[179]
1 / 4
Sida:av 4

Tunna jackor för herrar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra jackor har på pricken rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att uppnå din unika potential. Våra tunna jackor för herrar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – tunna jackor för herrar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra jackor. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager. För att kunna utmana dig själv i allt du tar dig för dag ut och dag in behöver kläderna vara lätta. Det ger dig flexibiliteten som krävs och maximal rörelsefrihet precis när du behöver det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, TERREX eller Originals – med adidas-jackor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Dåligt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är berömd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Med teknologier såsom PRIMALOFT, PERTEX och GORE-TEX är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMASTORM och CLIMAPROOF utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar jackor i kollektionerna Supernova, Teamwear och RDY. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Våra jackor är tillgängliga i vinrött, gult, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Atleter vet hur avgörande de små besluten är för en vinst eller en förlust. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra tunna jackor för herrar från adidas – nu är stunden inne.