alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita skor för herr

 
[552]
Pris
191 kr - 2 699 kr
1912699
1 / 12
Sida:av 12

Från klassiska vita herrskor till skor med stark och synlig karaktär 

Ett par vita herrskor är aldrig tråkiga med rätt design. Du missar sällan vad någon har på fötterna och med adidas vita herrskor ser du till att alltid hålla stilen. Vita herrskor från adidas är till för dig som är ute efter herrskor med karaktär - oavsett om du väljer ett par klassiker, sportiga skor i minimalistisk stil med skönt textilfoder eller vita herrskor med responsiva, attraktiva färgtryck som inger självsäkerhet. Du behöver inte välja mellan funktion och en snygg look - du kan, och bör kunna ha, bägge. För dig som är mån om miljön finns det bekväma alternativ av återvunnet material som värnar om miljön. Och för dig som planerar att ha dina vita herrskor under lång tid framöver har vi tagit fram tidlösa skor i helvitt eller med färgade detaljer i hälen. 

Må bra och känn dig stolt i alla lägen med adidas vita skor för män 

Fötterna är en grundläggande del av din kropp och att ta hand om dina fötter betyder att ta hand om ditt välmående. Du behöver rätt stöd när du tar din löprunda och kunna känna att dina fötter mår bra. Med det i tankarna har adidas vita skor för män tagits fram för komfort, snyggt utseende och snabbhet. När dina fötter mår bra kan du gå på en vandringstur eller jogga i parken utan att fötterna tar onödigt stryk. När du tar på dig ett par klassiska vita skor för män är du redo att tackla vardagens utmaningar. Det är något med vita herrskor som ger dig en charmig boost och imponerar på vännerna, så ut och ta en hälsosam smoothie med dina vänner eller ut i naturen och ta fram ditt stora leende när du tittar ner på dina fötter. Det är dags att visa upp din stil för omvärlden och dela med dig av varför du har längre uthållighet när du tränar. Magi? Nä, det behövs inte.