alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Huvtröjor med dragkedja

 
[100]
1 / 3
Sida:av 3

Huvtröjor med dragkedja underlättar på- och avtagandet

Det sägs att kärt barn har många namn och visst är det så! För vem tycker inte om en huvtröja? Eller borde vi kalla det luvtröja, munktröja eller som på engelska, hoodie? Oavsett vad du kallar det så är det garanterat ett måste i vardagsgarderoben såväl som i sportgarderoben. På tal om måste, en huvtröja som kommer med en dragkedja är ännu bättre då på- och avtagandet blir så mycket lättare när temperaturen växlar från kallt till varmt. När kylan står på tar du enkelt upp huvan och täcker både ditt huvud och dina öron. Skaffa en eller varför inte flera huvtröjor med dragkedja och gör dig redo att ta an dagens alla utmaningar.

Zip hoodies som respekterar omgivningen

Det vackraste med oss människor och naturen runtomkring oss är mångfalden och alla olikheter men samtidigt alla likheter, att veta att allt runtomkring och inom oss hänger ihop i ett stort nätverk. Vi har reflekterat över detta i våra huvtröjor med dragkedja genom att skapa adidas zip hoodie i mängder av olika färger, mönster och material. Då respekt mellan allt levande är viktigt har vi valt att ta steget till att tillverka våra adidas zip hoodies till största möjliga utsträckning i återvunnet och ekologiskt material. För personen som vill hålla sig varm i en zip hoodie men samtidigt inte bli nedkyld från svetten är ett fuktabsorberande material och ventilerande meshinfällningar något att rekommendera vilket du hittar i de flesta av våra huvtröjor med dragkedja. Skydda din hals och nacke ännu mer från kalla drag med en tröja som kommer med en högre skorstenskrage. För vardagsäventyren kan du enkelt matcha din huvtröja med ett par snygga byxor eller shorts, beroende på vädret, och glöm inte de sköna energiåtergivande skorna som sätter den där lilla extra touchen som garanterat visar upp din streetstil.