alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Klänningar och kjolar

 
[168]
Thebe Magugu Tee Dress
Next Dress
Club Tennis Pleated Skirt
Printed Frill Golf Skirt
Marimekko Dress
Rib Dress
Thebe Magugu Reg Dress
Ultimate365 Solid Skort
Adicolor Classics Skirt
Club Tennis Pleated Skirt
Cutout Long Sleeve Dress
Adicolor Classics Tee Dress (Plus size)
Half-Zip Sweater Dress (Plus Size)
Marimekko Run Icon 3-Stripes Dress
Y-3 Sheer Leopard Dress
Thebe Magugu Tee Dress (Plus Size)
Club Tennis Dress
Tennis WC Dress
Premium Essentials Dress
Adicolor Classics Long Sleeve Sweatshirt Dress
Always Original Laced Tee Dress (Plus Size)
Club Tennis Pleated Skirt
Adicolor Contempo Tailored Dress Shirt (Gender Neutral)
Tennis New York Y-Dress
Tennis Match Skirt
Tennis Match Skirt
Half-Zip Sweater Dress
Thebe Magugu Reg Dress
Half-Zip Sweater Dress
Tennis Pop-Up Skort
Rib Dress
Thebe Magugu Reg Dress (Plus Size)
Half-Zip Sweater Dress (Plus Size)
Tennis Match Skirt
Printed Frill Golf Skirt
Always Original Laced Tee Dress (Plus Size)
Warp Knit Golf Dress
Warp Knit Golf Skort
Adicolor Contempo Tailored Skirt (Gender Neutral)
Adicolor Heritage Now Knit Skirt
Adicolor Heritage Now Cali Tee Dress
Adicolor Classics Tee Dress
Y-3 Classic Refined Wool Stretch Skirt
1 / 4
Sida:av 4

Sportiga klänningar och kjolar för varma dagar

I adidas kollektion hittar du klänningar och kjolar för alla eventualiteter. Vare sig du söker plagg till ledig vardagsstil, en sportig outfit eller ett träningsplagg hittar du mängder av val. adidas klänningar och kjolar är gjorda i högteknologiska material som håller dig bekväm oavsett om du använder dem till vardags eller till träning. Med material i bomull kan du vara säker på att få ett plagg med etisk produktion då adidas samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. Du hittar också plagg gjorda i återvunnen polyester för att spara på miljön. Med svettavledande material hittar du sommarklänningar och sommarkjolar som är bekväma även under varma dagar då materialen absorberar fukt från huden utan att ge svettfläckar på kläderna. För träning hittar du plagg med ventilerande paneler och material som andas för att du ska hålla dig sval under svettiga pass. Kjolar i vattenavledande material är perfekta för utomhusträning och med ett par insydda kompressionsshorts under kjolen får du bekväm passform och rörelsefrihet.

Damklänningar och kjolar för både sport och vardag

Oavsett om du letar efter vardags- eller träningsplagg så har adidas design både funktion och rörelsefrihet i fokus. Välj stretchiga och mjuka material om du vill ha en kroppsnära silhuett som fortfarande är bekväm att röra sig i. För en traditionellt sportig stil hittar du de klassiska 3-Stripes längs med ärmar och kjolsidor samt adidas originallogga eller Trefoil-logga som snygga tryck. För en passform som går att justera hittar du lediga silhuetter med dragsko i midjan för att kunna ge form åt löst sittande klänningar och kjolar. I kollektionen hittar du även sportiga plagg med oväntade mönster och färger för ett nytt perspektiv på sportmode. Grafiska mönster med abstrakt utformning ger din look nytt liv med fräsch design. Matcha med helvita sneakers och en klassisk track-jacka för en komplett look.