alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

blommönstrad klänning

 
[4]

Klänningar med blommönstrad

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Våra klänningar har precis rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att förverkliga din personliga potential. Våra klänningar med blommönstrad ger dig stil.

Sätt upp dina egna regler – klänningar med blommönstrad från adidas

Vi har klänningar som består av bomull och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra vid dagens slut. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals – med adidas-klänningar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. AOP PACK, Trefoil och Graphics är våra mest välkända kollektioner med klänningar. Våra klänningar finns i svart, beige, rosa och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Upptäck våra klänningar med blommönstrad från adidas – nu är stunden inne.