alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

bomullsklänning

 
[48]

Bomullsklänningar

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Mode är förmodligen precis lika viktigt för dig som det är för oss. Alla våra bomullsklänningar har en helt unik adidas-design. Alla bomullsklänningar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – bomullsklänningar från adidas

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med bomullsklänningar från märken som Performance, Athletics och Originals. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Disney, AOP PACK och Essentials är våra mest omtyckta kollektioner med bomullsklänningar. Vi har bomullsklänningar i lila, grått, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn och damer. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra bomullsklänningar från adidas – nu är stunden inne.