alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

knälång klänning

 
[1]
Storlek
Pris
213 kr - 214 kr
213214

Klänningar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Klänningar från adidas sitter perfekt och utgör ett oumbärligt lagerplagg. Alla klänningar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – knälånga kjolar från adidas

Våra klänningar har tillverkats av återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då har vi något gemensamt! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du sportar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Originals – med adidas-klänningar gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Våra kollektioner med klänningar inkluderar Fakten, 3 Stripes och Trefoil. Våra klänningar är tillgängliga i grönt.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Skaffa våra klänningar från adidas – nu är stunden inne.