alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vinterkläder

 
[521]
1 / 11
Sida:av 11

Håll dig gosigt varm med adidas vinterkläder

Från dunjackor med smal passform och hög halsring som håller dig skyddad från kyliga vindar till regnjackor med huva som passar så väl på fotbollsplanen som i vardagliga aktiviteter. Skapade för att ta hand om kroppen gör adidas vinterkläder till plagg som du är glad att du har i din garderob. Hoppa på cykeln med ett joggingset som andas eller ta med det på löparrundan under en kall morgon. Oavsett säsong är ett par mjuka tights eller en superstretchig och fuktavledande löpartröja bra att ha. En mysig fleecejacka ger dig kärlek och omfamnar dig med värme samtidigt som den andas. Stäng ute kylan och välj anpassad passform som passar just din kropp. Den berömda och synliga 3-Stripes logotypen är till för dig som är sportig eller bara vill känna dig extra käck. För dig som vill vara mer diskret är logotypen mer gömd och funkar "behind the scenes". Låt vinterkläderna anpassa sig till dig och inte tvärtom. 

Regnig sommardag, utflykt med vännerna eller ett långt träningspass kräver bekvämlighet 

Sommaren bjuder på utflykter och när du tar med bilen ut på en roadtrip behöver du rätt packning. Oavsett om du planerar en dag i naturen eller strosar runt i stadsmiljö hela dagen lång finns vinterkläder från adidas där för dig. Låt dig inte luras av namnet "vinter" eftersom många av plaggen är lätta att bära och innebär mer än bara tjocka dunjackor. Med det i tankarna har vi därför tagit fram kläder som passar varje säsong och en stor rad aktiviteter. På skidsemestern behöver du oftast ett extra lager men vill inte känna dig tung med lager på lager. Därför känner du istället med dessa vinterkläder att du kan röra dig fritt och ta dig fram fri och lätt som en fjäder. Glöm klumpiga vinterkläder och njut av adidas utbud som passar de flesta.  Vintern är till för att njutas av med frisk luft som fyller dina lungor och promenader som får dig att somna gott om natten.