alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

klubbkläder

 
[549]
1 / 12
Sida:av 12

Klubbkläder

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skriver sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en bekväm, sportig look som har skapats för din fritid. Klubbkläder från adidas passar perfekt och är ett smidigt lagerplagg. Våra klubbkläder ger dig stil.

Skapa dina egna regler – klubbkläder från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra klubbkläder. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance eller Originals – med adidas-klubbkläder drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Söker du den perfekta outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som sätter sina egna moderegler.

Vi testar ny teknologi som INFINITEX i extrema förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMAHEAT och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar klubbkläder i kollektionerna RDY, 3 Stripes och Trefoil. Våra klubbkläder finns i rött, vitt, beige och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Bassäng eller skola – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Visa din alldeles egna stil med klubbkläder från adidas.