alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Lätta jackor · Vattentät

 
[23]

I en vattentät lättviktsjacka från adidas är du alltid redo

Dessa vattentäta lättviktsjackor är tillverkade av polyester, nylon och elastan i olika kombinationer vilket gör jackan lätt, smidig och välventilerad. Teknologin i jackan gör att ytterskalet blockerar vatten och vind samtidigt som insidan är torr och varm. Jackorna har massor av smarta funktioner som till exempel förslutna sömmar, ventilerande teknologi, huvor som går att stoppa in i kragen eller avlägsna helt, hörlurskanaler, tvåvägsdragkedjor, stormskydd, reflexdetaljer, justerbara kragar och mycket mer. Flera av jackorna är uppbyggda av multipla lager och har smidiga bärremmar som gör att användaren enkelt kan avlägsna ett lager utan att ta av sig hela jackan. adidas strävar efter att göra sin produktion så hållbar som möjligt. Detta gör de genom att arbeta med återvunna material, bland annat med hjälp av avfall som samlats in i hav och vattendrag.

Alltid bekväm i en vattentät jacka

En vattentät lättviktsjacka är ett mycket användbart plagg då den går att använda på så många sätt. Jackan är lätt och smidig, hindrar inte på något sätt utan låter bäraren röra sig fritt och ledigt. Designen är dessutom framtagen för att jackan ska kunna bäras i alla typer av miljöer och situationer, det är alltså inte en renodlad regnjacka. Den här jackan är så snygga att du utan problem kan använda den varje dag.

Skötsel och underhåll

Även regnjackor och vattentäta jackor måste tvättas vid jämna mellanrum. Görs detta på rätt sätt kommer din vattentäta lättviktsjacka att hålla under lång tid framöver och ge dig många timmars skydd. Följ skötselråden noggrant och tvätta din jacka i låga temperaturer och med skonsamma tvättmedel. Använd dock inte sköljmedel och stryk inte jackan. Däremot finns det ett steg i tvättprocessen som inte får missas. För den här typen av jackor är det nämligen ofta absolut nödvändigt att torktumla plagget efter tvätten då denna åtgärd återaktiverar den vattentäta funktionen.