alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

lila kläder

 
[173]
1 / 4
Sida:av 4

Lila kläder

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. I våra kollektioner hittar du en rad designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd kläder från adidas är du jämt snygg och bekväm. Alla lila kläder från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – lila kläder från adidas

Vi säljer kläder tillverkade av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Five Ten, Athletics eller Originals – med adidas-kläder gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du efter funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren.

Med teknologier som INFINITEX, GORE-TEX och PERTEX är du rustad för alla lägen. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM, CLIMACHILL och COLD.RDY. Våra kollektioner med kläder inkluderar ZNE, Must Haves och AlphaSkin. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Bassäng, längdskidåkning, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon, tävling eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Visa din alldeles personliga stil med lila kläder från adidas.