alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

lila linne

 
[8]

Lila linnen

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Linnen från adidas sitter perfekt och är ett obligatoriskt lagerplagg. Med dessa lila linnen kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – lila linnen från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra linnen. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Oavsett om det är märken som Originals, Performance eller Athletics – med adidas-linnen får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. CLIMALITE, CLIMACHILL och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med linnen inkluderar Graphics, Trefoil och Clima.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. Hitta egna vägar på vandringen. Visa din alldeles personliga stil med lila linnen från adidas.