alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Träningstights för gravida

 
[4]

Sportiga och sköna träningstights för gravida

Om du är gravid och är van vid att leva en aktiv livsstil så behöver du så klart hitta träningskläder som verkligen sitter bra, samtidigt som de är riktigt bekväma och trendiga. Våra träningstights för gravida är anpassade efter din växande mage så att du kan använda dem hela graviditeten ut. De är extra stretchiga i midjan och sitter uppe utan att du behöver dra i dem, oavsett vilken träningsform du utövar. Även om mammatightsen är speciellt designade för träning så är det även många kvinnor som gillar att ha på sig dem till vardags eftersom de är så sköna. När vi skapar våra mammakläder tänker vi extra mycket på komfort, men är även medvetna om att många gravida kvinnor vill fortsätta se trendiga och modemedvetna ut, även när de väntar barn.

Lev en aktiv livsstil med träningstights för gravida

Att röra på sig är fortfarande viktigt för hälsan när man är gravid, både för din egen och barnets hälsa. Om du tränar regelbundet blir det lättare för kroppen att bära barnet, du får bättre hållning och mer energi i vardagen. Dessutom finns det studier som pekar på att regelbunden träning leder till kortare förlossningar. Våra träningstights för gravida är perfekta för alla typer av träning, från en lätt promenad till ett pilatespass. Självklart behöver du anpassa din aktivitetsnivå efter vilket skede i graviditeten du befinner dig i. Den sista trimestern är det viktigt att undvika tunga lyft såväl som träning som inbegriper hopp, men du kan fortfarande motionera såvida din läkare inte har ordinerat något annat. Att ha på sig rätt träningstights för gravida kan verkligen vara avgörande för att du ska kunna njuta av din träning. Därför är våra tights gjorda av ett bra, ventilerande material och har inga jobbiga sömmar som skaver. Bekvämlighet har varit vårt ledord.