alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

orange jackor

 
[14]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Storleksutbud
Pris
604 kr - 3 199 kr
6043199
Dam TERREX Orange Terrex Hike Fleece JacketDam TERREX Orange Terrex Hike Fleece Jacket

Terrex Hike Fleece Jacket

Dam TERREX

Orange jackor

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra jackor har precis rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att uppnå din personliga potential. Våra orange jackor kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – orange jackor från adidas

Våra jackor är tillverkade av polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Då tänker vi lika! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance eller TERREX – med adidas-jackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga bekymmer! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som RAIN.RDY och CLIMAPROOF är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med jackor inkluderar RDY, Response och Clima.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Orange jackor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.