alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportbikinis

 
[45]

Trendiga och snygga sportbikinis från adidas

Under varma, härliga sommardagar kan det vara skönt med ett svalkande dopp i havet. I adidas utbud av sportbikinis hittar du svalkande plagg när värmen gör ett efterlängtat besök. Alternativen kommer med allt från justerbara band för önskad passform till modeller med elastiska band som gör det enkelt att exempelvis kasta frisbee på stranden eller att utföra andra roliga aktiviteter som kräver mycket rörelse. För en extra sportig look finns det även alternativ med klassisk adidaslogga på. Detta kan kombineras med ett brett urval av både neutrala och mer färgglada alternativ. I ett försök att spara på jordens resurser samt minska på onödigt avfall är en del modeller i utbudet dessutom tillverkade av återvunnet fisknät och annat nylonavfall.

Sportbikini för både strandhäng och motionssimning

En bikini är det perfekta strandplagget. Vare sig det handlar om en surfdag i solen, träning på stranden eller när du läser en bok kan en bikini förgylla dagen nära havet. I sortimentet hittar du därför flera typer av somriga sportbikinis. Exempelvis finns bekväma alternativ i mjukt klorresistent material som knyts bakom nacke och i ryggen, perfekt för dig som vill ha mer kontroll över önskad passform. För dig som hellre spenderar din strandvisit i vattnet finns alternativ framtaget med klorresistent material och kommer med en sportig design som täcker och ger rikligt med stöd när du simmar.

Ta dig an stranden med stil

När det kommer till strandplagg är det viktigt att du hittar kläder som speglar din personlighet, och därför är adidas urval av sportbikinis varierat gällande storlekar, passformer och färgval. Alternativ med V-rygg och mellanhög benskärning varvas med alternativ som knyts bakom nacken, samt simkläder med invändig dragsko på nederdel. Så ta din tid, se över vårt breda utbud och välj en sportbikini som passar just dig och din stil.