alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportpannband och solskärmar

 
[13]
Volleyboll Svart COLD.RDY Running Training HeadbandVolleyboll Svart COLD.RDY Running Training Headband

COLD.RDY Running Training Headband

Volleyboll

Utmana sommarvädret med våra sportpannband och solskärmar

Att få solen i ögonen är ingen hit. Inte heller är det särskilt trevligt att svetten i pannan rinner ner över hela ansiktet. För dig som älskar att träna och vägrar stanna inne bara för att sommarsolen steker har vi sportpannband och solskärmar som underlättar. Pannbanden kan så klart användas inomhus också. Dessa produkter passar både för tennis, löpning och andra högintensiva sporter. Solskärmarna kan även användas till vardags i stället för en keps. De är extra smidiga om du vill kunna ha håret i en hästsvans eller helt enkelt tycker att det blir för varmt med en sluten keps.

Idrottspannband och skärmar med det lilla extra

Tänk att så lite kan göra så mycket. Detaljerna är A och O i våra idrottspannband och skärmar. Det kan till exempel handla om att vår snygga adidaslogga är tryckt i reflex som syns i mörkret eller att meshpartier gör att du inte blir för varm. Med noggrant utvalda, delvis återvunna material skapar vi accessoarer som verkligen gör träningen enklare och som gör att du kan ge järnet samtidigt som du ser ut som ett proffs. Dessa produkter är one size och flera går att ställa in så de sitter perfekt runt ditt huvud. Dessutom passar de utmärkt till de allra flesta träningsoutfits och du kan välja bland flera olika färger och modeller för att betona din personliga stil.  

Håll håret borta från ansiktet med våra pannband

Det är så klart inte bara solen eller din egen svett som kan vara irriterande att få i ögonen. Ditt hår kan också vara en distraktion när du tränar. Oavsett om du spelar tennis eller gör burpees så kan våra pannband hålla håret borta från ditt ansikte så du kan fokusera på att ge allt på ditt träningspass.