alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Performance · Solglasögon

 
[20]

Coola sportsolglasögon för både stil och funktion

Dina accessoarer och tillbehör kan vara avgörande för din träning. Sportsolglasögon är lätta och justerbara solglasögon som sitter ordentligt på plats och ger både bra och flexibel passform. Med högteknologisk design och kvalitativa material är detta ett tillbehör som låter dig prestera ännu bättre under din träning, och adidas har en stor kollektion av sportsolglasögon för olika typer av sporter. Här hittar du allt från vanliga modeller på solglasögon som kan användas till löpning och utomhusaktiviteter av olika slag, men även lätta sportsolglasögon särskilt framtagna för racketsporter.

Funktionella solglasögon för sport och olika träningsformer 

adidas sportsolglasögon gör att du kan prestera på topp även när solen är framme. Genom att undvika både skadliga och störande solstrålar slipper du distraktion och kan lägga allt fokus på din match eller träning. adidas sportsolglasögon är gjorda i lätta material som du knappt lägger märke till när du bär dem. Samtidigt sitter de ordentligt på plats med skalmar som inte glider eller behöver rättas till. De flexibla bågarna och justerbara näspartierna gör att du kan få perfekt passform på dina solglasögon. Ventilationshål på glasen gör att du slipper imma som förhindrar din sikt under svettiga och varma pass. 

Snygg accessoar som höjer din stil

Med adidas sportsolglasögon får du en snygg accessoar som ger dig en fräsch träningslook. Du hittar modeller i olika former och färger för att du ska kunna välja en stil som passar just din träningsgarderob. I adidas kollektioner hittar du ett flertal praktiska accessoarer som skyddar mot sol och värme. Här finns bland annat kepsar och skärmmössor som håller skadliga solstrålar borta från ögonen samtidigt som de snabbtorkande materialen gör att du slipper en svettig och fuktig känsla. Du hittar även en mängd olika träningskläder som har en ventilerande och sval funktion för att du ska hålla dig så bekväm som möjligt även under de mest intensiva träningspassen.