alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kläder och skor med eget tryck

 
[1604]
Pris
89 kr - 2 699 kr
892699

Designa kläder och skor med eget tryck för unik look

Gör dina träningskläder mer speciella genom att lägga till ett eget tryck och egna detaljer till adidas tidlösa design. Här hittar du både kläder och skor som går att anpassas med namn och nummer för din träning. Detta går inte bara att göra med skor och träningskläder för vuxna, du kan även ge barnen en rolig present med deras egna namn på favoritlagets tröja. adidas träningskläder ger både barn och vuxna full rörelsefrihet och fokus på träning och prestation. Med dessa plagg håller du dig både bekväm och snygg och kan njuta av sportens glädje i full komfort.

Designa egna skor och kläder med eget tryck

Skapa den perfekta träningströjan till fotbollsmatchen genom att lägga till ditt eget namn och nummer på favoritlagets matchtröja. Du hittar en mängd olika officiella matchtröjor hos adidas och kan anpassa dessa efter ditt eget namn och nummer. Detsamma gäller för både fotbollskor och andra sneakers ur adidas kollektion som lätt går att anpassa efter din smak. Designa kläder och skor med eget tryck ur adidas klassiska kollektion av högkvalitativa plagg och skor. Du får inte bara en individuell stil men även plagg och skor som låter dig prestera bättre än någonsin under träningen. Bland barnkläder som går att designa hittar du både officiella matchtröjor från de största fotbollslagen samt klassiska tracksuits.

Designa egna adidasskor

Kläder och skor med eget tryck ger dig en självsäkerhet som kan motivera din träning. Bland skorna som går att anpassa hittar du klassiska modeller för både vardagsanvändning och träning. Lägg till ditt namn eller smeknamn på skorna eller gör det lättare för barnen att hålla koll på sina skor genom att märka dem med deras namn. Du hittar sköna och stötdämpande skor för både stora och små i adidas kollektion av skor som du själv kan designa.