alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Petite Tracksuit

 
[14]

Ikoniska petite tracksuits med en modern twist

Inom sport- och streetmodet finns det något som är väldigt ikoniskt och som aldrig verkar gå ur tiden då det stannat kvar genom årtionden, vi pratar självklart om den klassiska adidas träningsoverallen. Oavsett om du väljer att införskaffa en matchande petite tracksuit eller en som kommer i två olika delar är det något som bör finnas i alla sport- och streetfans basgarderober. Vissa väljer att köra stenhårda pass medan andra använder ett träningsställ som ett fashion statement, oavsett vad så kommer du garanterat se sportig och cool ut.

Ett funktionellt träningsställ

Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta en petite tracksuit i mindre storlekar och har därför tagit fram storlekar för att passa just dig. Oavsett om du älskar de ikoniska 3-Stripes eller retro Trefoil har vi coola petite tracksuits som passar din unika stil. För att du enkelt ska kunna förvara dina mindre värdesaker har vi inkluderat fickor som tillåter dig att hålla koll på det som är viktigt under ditt träningspass. Att behöva ta av och på träningsjackan är något vi alla vet kan vara jobbigt, därför har vi jackor med hel dragkedja vilket underlättar processen. För att byxorna ska passa så bra som möjligt kommer de med en elastisk midja och dragsko vilket gör det lättare att justera så de passar dig bättre.

Street cool i en träningsoverall

Oavsett om du vill vara street cool eller ej så kommer du garanterat se tuff ut i en petite tracksuit, använd den till vardags eller till ditt tuffa träningspass. För att slutföra din look kör på ett par coola adidas sneakers som inte bara får dig att se riktigt stilren och fräsch ut men även kommer få dig att känna dig riktigt bekväm och redo för dagen. Vilken utmaning tänker du ta dig an idag? Oavsett vilken du väljer, kör hårt och gör det riktigt ordentligt!