alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Plus size-kläder

 
[248]
1 / 6
Sida:av 6

Plus size-kläder för en aktiv livsstil

Om du bär plus size-kläder dagligen så har du antagligen upplevt att det kan vara svårt att hitta plagg som är minst lika bra som kläder för mindre storlekar. Men vi på adidas känner verkligen att oavsett om man är ute efter små eller stora kläder så ska det finnas mycket att välja på, de ska sitta perfekt och göra att man ser riktigt snygg ut. Ingen ska behöva känna att de inte kan hitta något att ta på sig på grund av att de behöver stora kläder. Det är därför vi är väldigt stolta över våra plus size träningskläder som gör det till ett nöje att shoppa och senare, när man fått hem dem, att träna. Särskilt när man tränar behöver man stora kläder som sitter bra i midjan, inte skaver och som ger bra stöd. Alla kvinnor ska kunna känna sig riktigt starka och snygga, oavsett vikt!

Träna för hälsan och känslan

Vi vet av erfarenhet att en del kvinnor som läser detta har hittat till den här sidan för att de vill börja träna för att gå ner i vikt. I vissa fall kan det visserligen vara smart, till exempel om man har börjat få hälsoproblem på grund av sin vikt. Men vet du vad? Varför inte börja träna med målet att bli mer vältränad och lyckligare, i stället för att oroa dig över siffran på vågen? Vi hoppas att du, iklädd våra plus size-kläder, kommer att kunna starta eller fortsätta en fitnessresa som gör dig starkare, mer självsäker och gladare. Tänk mer på rutiner och livsstil än viktmål. Varje litet beslut kan göra dig starkare om du väljer rätt och genom att skaffa till exempel träningskläder så du kan träna har du redan tagit ett steg i rätt riktning. Lycka till med din fitnessresa!