alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

T-shirts i stora storlekar

 
[67]
1 / 2
Sida:av 2

Bekväma t-shirts i stora storlekar för lös och ledig passform

Vi på adidas anser att det är varje människas rättighet att kunna träna i funktionella och snygga träningskläder, oavsett vilken storlek man har. Våra t-shirts i stora storlekar finns tillgängliga i en mängd olika utföranden och är minst lika snygga som våra andra t-shirts. Bara för att du behöver en större storlek så ska det inte finnas lite att välja på! Oavsett om du vill ha en superbekväm stor t-shirt eller en gullig crop top att matcha dina leggings med så finns det mycket att välja på. Även många som inte behöver t-shirts i stora storlekar köper plus size t-shirts för att det är så bekvämt att ha på sig en lite större storlek än man behöver. Dessa stora t-shirts är inte bara perfekta att ha på sig när man tränar, utan även till vardags när man bara vill ha något enkelt och fint på sig som samtidigt är bekvämt.

Kickstarta din träning

Det finns få saker som är så bra för träningslusten som nya träningskläder. Det kan tyckas att det bara är en stor t-shirt, men faktum är att många blir extra motiverade när de har något nytt att ha på sig. De ser det som en nystart. Så varför inte skaffa dig en av våra stora t-shirts för att kickstarta din egen träning, antingen om du har kommit ur dina rutiner eller ska börja träna från grunden. Det kan vara ett hjälpmedel till att börja nå dina mål. Hur man klär sig påverkar hur man känner sig, och känner du dig snygg och stark är det lättare att träna hårt. Och om du redan tränar regelbundet kanske du vill belöna dig med en ny t-shirt för att hålla motivationen uppe. Oavsett varför du är på jakt efter en stor t-shirt finns det gott om t-shirts i stora storlekar att välja på här hos oss. Vi önskar dig lycka till med träningen!