alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Rosa jackor

 
[30]

Rosa jackor lyfter vardagsoutfiten till nya höjder

Rosa har kommit att bli en färg som står för jämställdhet, och vad passar inte bättre än en rosa jacka för att visa att du tycker att alla bör ha lika rättigheter. Du kan välja en klar rosa ton som får dig att sticka ut från mängden, om du föredrar att smälta in bör du satsa på rosa i pastell som ändå sätter en färgklick till din vardagsoutfit. Sluta upp med alla ursäkter om att det är dåligt väder ute, med en ordentlig rosa jacka kan du ta dig an dagens alla utmaningar oavsett väder!

Håll uppe värmen i en rosa jacka

Det blåser ute och vinden är ganska kylig, släng på dig en sportig vindjacka i återvunnet material och med fuktabsorberande AEROREADY som hjälper dig att hålla dig torr, eller varför inte med vindtålig och vattenavvisande WIND.RDY eller RAIN.RDY. Kanske kör du på en helfodrad jacka med Windweave-konstruktion och PrimaLoft® vaddering för att hålla kroppstemperaturen uppe. Även om du vill gå ut för en golf-, löpar- eller basebollrunda eller bara ut för en promenad har vi rosa jackor som är speciellt anpassade för de olika aktiviteterna. Passa på att förvara dina viktiga värdesaker i någon av fickorna. För kallare dagar har vi rosa jackor som kommer med dunkonstruktion som dessutom är vind- och vattenavvisande för att hålla dig varm genom snö och regn. Det bästa är att jackan är lätt att packa ner så du kan ta med den överallt. Skulle du glömma bort mössan kan du glädja dig över våra rosa jackor som kommer med huva som dessutom går att justera tack vare dragskon. Om mörkret ligger på passar någon av jackorna med reflexdetaljer utmärkt för att hjälpa dig att synas, annars går det självklart bra att köpa till en reflex. Självklart kommer våra rosa jackor för hela familjen – liten som stor.