alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa tights

 
[28]

Rosa tights

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med tights från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil kombinerad med revolutionerande material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Våra rosa tights kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – rosa tights från adidas

Våra tights har tillverkats av bomull, nylon och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med tightskollektioner som Originals, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar tights i kollektionerna Ryv, Trefoil och RDY. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Välj våra rosa tights från adidas – nu är stunden inne.