alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Ryggsäckar rea

 
[130]
1 / 3
Sida:av 3

Var redo för träningen eller resan med ryggsäckar på rea

adidas har alltid funktion och prestation i centrum för sin design. För att du ska kunna prestera på topp och ny nya rekord behöver du utrustning och kläder som inte distraherar dig från dina rörelser utan ger dig full komfort för optimala resultat. Detta gäller inte bara för adidas kläder och accessoarer men även för ryggsäckar och väskor. Här hittar du ett stort utbud av ryggsäckar på rea som är designade i högkvalitativa material. Med adidas ryggsäckar kan du bekvämt få med dig din packning och samtidigt hålla stilen med ikonisk design från arkiven.

Outlet med ryggsäckar för att få med dig packningen i stil

Med adidas ryggsäckar på rea får du enkelt med dig din utrustning till träningen. Ryggsäckarna kommer i slitstarka material med vattentät yta som skyddar din packning, och med smarta blixtlåsförsedda ytterfack får du lätt tillgång till småsaker som du behöver medan innerfack håller värdesaker i säkert förvar. Olika fack gör att det är enkelt att organisera din packning och hålla koll på var allting finns. Bland adidas outlet med ryggsäckar hittar du även ryggsäckar för barn som låter barnen hålla koll på sina egna tillhörigheter med enkel organisering. Vadderade axelremmar på ryggsäckarna gör att både barn och vuxna slipper skav över axlarna även när packningen är tung. Om du har lättare packning och endast behöver ha med dig träningskläder kan du välja snygga gympåsar för en enkel design. Välj bland ett stort sortiment av ryggsäckar på rea för att hitta en väska som passar just din stil. Här hittar du dämpade färger med diskret design men även klassiska adidas detaljer som kontrasterande 3-Stripes och stora Trefoil-loggor. Bland ryggsäckarna finns även flera häftiga mönster och färgkombinationer för att lägga till härliga färgklickar i garderoben. Bland adidas kollektioner hittar du även många andra användbara väskor som rymliga duffelväskor och smidiga midjeväskor.