alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vattentäta ryggsäckar

 
[1]
Originals Svart Future Roll-Top BackpackOriginals Svart Future Roll-Top Backpack

Future Roll-Top Backpack

Originals

Dessa vattentäta ryggsäckar skyddar mot oväder

Det finns nog inga smartare accessoarer än vattentäta ryggsäckar. Tänk att kunna ta dig runt, vandra i skogen och pendla i slaskigt väder utan att behöva oroa dig för att din packning ska bli blöt. Nu är det fullt möjligt – tack vare adidas praktiska vattentäta ryggsäckar. Det slitstarka X-Pac-materialet gör att dessa väskor är oslagbart tåliga. Den futuristiska designen på dessa ryggsäckar ger dessutom extra stilpoäng till din outfit.

En vattentät ryggsäck är värd att investera i inför vandringen

Om du är ute mycket i friska luften och behöver en rejäl väska som du kan lita på – då har du hittat rätt. Här kan du investera i förstklassiga ryggsäckar som tål vatten och som har överlägsna funktioner. En futuristisk stil ger dig en helt unik look som passar både i stan och vildmarken. Oavsett hur din dag ser ut kommer du kunna ha användning för en sådan här praktisk ryggsäck från adidas. Den är tillverkad i slitstarkt X-Pac-material som håller mycket bra för flitig användning, och axelremmarna är vadderade och enkla att justera till en perfekt passform. Den har också en mobilficka och en innerficka som stängs med dragkedja, själva huvudfacket har en stängning med rullöppning och spänne.

Tekniska ryggsäckar med smarta funktioner

För dig som älskar att vara ute och vandra i naturen och gå långa promenader i vildmarken finns smarta ryggsäckar med färstärkta paneler, öglor och en rullad öppning som går lätt att stänga. På så sätt håller du borta fukt och regn och din packning förblir torr och säker. På ryggpanelen finns sköna funktioner som ventilerar och gör att svett och värme leds bort. Tack vare de vadderade axelremmarna är denna vattentäta ryggsäck väldigt bekväm att ha på ryggen, även när den är fylld med matsäck, ombyte och annan packning.