alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

strandshorts

 
[2]
Pris
160 kr - 207 kr
160207

Strandshorts

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. adidas strandshorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Med dessa strandshorts kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – strandshorts från adidas

Våra strandshorts har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med strandshortskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Du hittar strandshorts i kollektionen 3 Stripes. Vi erbjuder strandshorts i svart och blått.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn och herrar. Framtiden börjar nu. Skaffa våra strandshorts från adidas – nu är stunden inne.