alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Simglasögon

 
[13]

Simglasögon för den som tar simningen på allvar

Simglasögon är simmarens bästa vän, eftersom de skyddar ögonen mot klor och salt i vattnet samt från att få vatten i ögonen. De gör att man lättare kan fokusera på simningen. Innan de moderna simglasögonen var uppfunna var simmare tvungna att begränsa hur mycket de tränade för ögonens skull, så även om de är små och verkar obetydliga har de haft en revolutionerande effekt på sporten. Men även om man inte är tävlingssimmare kan man ha nytta av att skydda ögonen, särskilt om man är känslig mot klor, vilket många är. Särskilt för barn som är känsliga är det perfekt att kunna skydda ögonen så de kan leka och plaska omkring utan obehag.

adidas simglasögon – sköna och praktiska

När man simmar längdsimning behöver man ha glasögon som har ett brett synfält så man ser ordentligt och inte råkar simma in i något eller någon annan. När de har ett brett synfält behöver du inte vrida på huvudet för att se och därför har vi designat simglasögonen på det sättet. Eftersom det är viktigt att de sitter rätt för att inte läcka in vatten kan man justera både näsdelen och de dubbla remmarna så de kan sitta bekvämt, och detta gäller både för vuxna och barn.

Skydda ögonen mot mer än salt och klor

Solens strålar har i längden en negativ effekt på synen, och därför har många av adidas simglasögon UV-skydd. De har även imskydd, så de inte immar igen och begränsar din syn när du är i vattnet. Vissa av glasögonen har spegeleffekt, vilket ser häftigt ut, och för dig som vanligtvis bär glasögon eller linser är simglasögonen med styrka ett perfekt alternativ. Det är till och med möjligt att få olika styrkor på olika ögon genom att köpa dem i delar.