alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

skate t-shirts

 
[28]

T-shirts för skejtande

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, skejtande. Oavsett vad du har för mål, kan du känna dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera på att prestera. Våra T-shirts har helt rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att nå din individuella potential. Alla T-shirts för skejtande från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – T-shirts för skejtande från adidas

Idag överträffar du dig själv – oavsett om du ska träna eller tävla i skejtande: .

Vi säljer T-shirts som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns skönt senare under dagen. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar T-shirts i kollektionen Trefoil. Det finns T-shirts i gult, grönt, grått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles individuella stil med T-shirts för skejtande från adidas.