alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Terrängskor

 
[735]

Slitstarka terrängskor för både asfalt och skog

Behöver du ett par skor för mångsidig vandring har du hamnat rätt. I adidas utbud av terrängskor hittar du alternativ menade för vardagspromenaden såväl som långa skogsvandringar på ojämn mark. Urvalet är minst sagt brett och innehåller ett massivt sortiment av skor som varierar i allt från utseende, skodesign och passform till val av färger. Skorna kommer dessutom i storlekar som passar både stora och små fötter. En investering i ett par terrängskor sitter aldrig fel då skon är framtagen för att hålla länge och klara flera typer av terrängunderlag.

Skor för terräng, vardagsbruk och löpträning

Om du motionerar regelbundet, hikar eller tycker om långa vandringar behöver du ett par skor som håller oavsett väder eller underlag. Ett par terrängskor från adidas är framtaget i stryktåligt material som kombinerar ett snyggt yttre med praktiska egenskaper. Exempelvis finns modeller med dubbeldensitet under fotvalvet vilket ingjuter en naturlig känsla när du vandrar. Dessa kompletteras av en hälram som anpassar sig efter fotens form. Dessa egenskaper minskar risken för skador och passar perfekt för dig som vandrar långa sträckor. Utbudet innehåller dessutom löparskor, framtagna för dig som vill varva vandring med löpträning. En del av adidas löparskor kommer med greppande yttersula och extra stöd för hälen, utmärkt för terränglöpning. Nästan alla skor i sortimentet kommer även med detaljer i ventilerande mesh som håller foten torr och sval när du rör på dig.

Skor som kombinerar funktion med ett snygg yttre

Funktion och nödvändiga egenskaper prioriteras i adidas urval av terrängskor. Detta utan att kompromissa med skons utseende. Flera modeller ger din outfit en sportig look i vardagen och går alldeles utmärkt att bära till affären såväl som för löpträning eller hikingturer. Med andra ord, terrängskorna i adidas utbud är väldigt mångsidiga. Hitta ett par skor som passar in i din livsstil idag.