alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Slip-on

 
[227]
1 / 5
Sida:av 5

Slip ons - modeller som förenklar vardagen

Snörlösa skor och slip ons har växt i popularitet på senare dagar. I adidas utbud hittar du högt funktionella skor utan snöre. Modellerna inkluderar allt från en flexibel ovandel med justerbara remmar som anpassar sig efter ditt naturliga steg till skor med responsiv stötdämpning, och mycket mer. Skorna mixar elegans med ett sportigt yttre och kommer i både neutrala färgval och i en mer kontraststark betoning vilket går att kombinera med ett brett urval av storlekar. Ett par snörlösa skor förenklar vardagen på så många sätt. Du kan snabbt hoppa i ett par smidiga slip ons utan att behöva tänka på krångliga skosnören. För dig som behöver terrängskor finns även här snörlösa alternativ med breda remmar och extra slitstark yttersula.

Snörlösa skor - fotbollsspelarens bästa vän

Stor som liten, vuxen som barn. Utbudet av snörlösa skor sträcker sig ner till småttingnivå. Slip on-modeller är ett populärt alternativ bland föräldrar som letar efter en lekfull och smidig sko, perfekt för lekparken. Självklart finns även snörlösa skor för både löptränaren och fotbollsspelaren. adidas fotbollsskor utan snören sitter som smäcken på foten, och utan att kompromissa på funktion. Fotbollsspelare oavsett nivå hittar egenskaper som stretchig plös, lägre hälhöjd som minskar belastningen runt hälområdet och mycket mer. En del skor i utbudet är dessutom tillverkade av återvunnet material, vilket sparar på jordens resurser och minskar på onödigt avfall.

Moderna skor som håller riktigt länge

Ett par snörlösa skor från adidas kommer i en bred mängd designval som passar tennisproffs såväl som basketspelaren. Här finns slip on-modeller för grus, gräs, sportutövande och vardagsbruk. Oavsett vilken sko du är ute efter har alla modeller en sak gemensamt. De är lätta att sköta om och enkla att snabbt hoppa in i. Gör det enkelt för dig med ett par snörlösa skor från adidas.