alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Sneakers rea

 
[607]
1 / 13

Snabba steg och skön Stötdämpning med sneakers på rea

Bland adidas sneakers på rea hittar du träningsskor och sneakers för alla användningsområden. Med adidas högteknologiska design får du skor som håller fötterna svala och fria från skavsår samt skor som låter dig lägga fullt fokus på träningen utan distraktioner. Skorna främjar också dina rörelser för olika typer av sporter, så välj rätt sko för just din träningsform. I kollektionen hittar du allt från skor för gymträning till skor som passar för terränglöpning och vandring.

Sneakers-outlet med högteknologiska material för optimal komfort

Komfort är A och O för dina skor vare sig de ska användas till träning eller till vardags. Med skor från adidas sneakers-outlet får du material i hög kvalitet som håller dig bekväm under hela dagen. Ovandelar i Primeknit ger dig lättviktigt stöd till fötterna samtidigt som du får en ventilerande och skön känsla så fötterna håller sig svala och torra. Med greppande sulor får du ordentligt med kontakt med underlaget även när du använder skorna på ojämn mark. Stötdämpning i mellansulan ger dig skydd för stötar men även skön fjädring och extra energi i stegen. Du hittar sneakers på rea både i höga och låga modeller beroende på om du vill ha extra stöd för ankeln eller föredrar mer rörelsefrihet.

Träningsskor med rabatt i snygga stilar

adidas har modeller i en mängd olika färger och stilar bland sina sneakers på rea. Välj en klassisk modell med adidas 3-Stripes längs med sidorna i kontrasterande färg mot skornas ovandel. Med ett par svartvita träningsskor får du en minimalistisk stil som enkelt går att matcha till dina träningskläder och samtidigt ger dig en fräsch stil. Du hittar även sneakers i klara färger och häftiga mönster. För att låta skorna dra ögonen till sig kan du välja modeller i neonfärger på både ovandel och sula.