alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

sömlösa tights

 
[48]

Sömlösa tights

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. Kläder med adidas klassiska logotyp är djupt rotade på sportens arena och inom streetmodet. Våra tights har en omisskännlig adidas-design. Alla sömlösa tights från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – sömlösa tights från adidas

Nylon, polyester och återvunnen nylon är tre av de material vi använder för att producera våra tights. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med tights från märken som adidas by Stella McCartney och Performance. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, CLIMAWARM och COLD.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med tights inkluderar Warpknit, RDY och DESIGNED4TRAINING. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Våra tights finns i blått, svart, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Visa din alldeles personliga stil med sömlösa tights från adidas.