alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart tröja med dragkedja

 
[36]
stil
Pris
214 kr - 1 399 kr
2141399

Svarta tröjor med dragkedja

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Tröjor från adidas passar perfekt och blir ett smidigt lagerplagg. Med dessa svarta tröjor med dragkedja kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – svarta tröjor med dragkedja från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra tröjor. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney, Athletics eller Originals – med adidas-tröjor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Dåligt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMAWARM absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar tröjor i kollektionerna RDY, Mygame och Must Haves.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med svarta tröjor med dragkedja från adidas.