alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

svart långärmad t-shirts

 
[29]

Svarta långärmade T-shirts

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Våra T-shirts har rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du kan uppnå din individuella potential. Våra svarta långärmade T-shirts ger dig stil.

Skapade för kreatörer – svarta långärmade T-shirts från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra T-shirts. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som TERREX, Performance och Y-3. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, COLD.RDY och CLIMAWARM fungerar som en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Ryv, Essentials och Warpknit är våra populära kollektioner med T-shirts. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, skola, snowboardåkning, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Visa din alldeles individuella stil med svarta långärmade T-shirts från adidas.