alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svarta underklader

 
[8]
Herr Gym & Träning Svart Essentials Logo Boxers 2 PairsHerr Gym & Träning Svart Essentials Logo Boxers 2 Pairs

Essentials Logo Boxers 2 Pairs

Herr Gym & Träning

Svarta underkläder

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Du får en bra grund med underkläder från adidas. De följer varje rörelse och ger dig stöd under träningen. Våra svarta underkläder kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – svarta underkläder från adidas

Vi har underkläder som består av bomull och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns lena mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Med våra märken står du i centrum

Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, AEROREADY och CLIMACHILL utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med underkläder inkluderar Essentials, Clima och RDY.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra svarta underkläder från adidas – nu är stunden inne.