alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Skoltröjor

 
[2]

Med skoltröjor kan du plugga i stil

Med skol t-shirts får du en stil att studera i. Dessa plagg ger komfort och stil samtidigt som du avger en karaktär av tidlöshet. Detta plagg har en design som har hållit genom tiderna och som inte blir utdaterad i första taget. Det har stått emot tidens tand helt enkelt och kan idag ge dig en stil som passar lika bra in i alla miljöer som den gjorde årtionden tidigare. Med klassiska 3-Stripes blir det plagg du bär igenkänt och du kan känna dig trygg i att du bär något som respekteras världen över. Du tillsammans med din t-shirt i skolan blir tidlös men också internationell. 

adidas skoltröjor med starkt material som håller

Med skoltröjor från adidas får du ett plagg som är kvalitetstestat, och med ett material i hundra procent bomull får du en maximalt skön upplevelse när du har på dig dessa skoltröjor. Trots denna otroliga komfort behåller dessa plagg fortfarande sin stil och funktion för att utstråla det bästa av din unika karaktär. Ärmarna är korta med en ribbon som ger extra stildrag och som ytterligare signalerar adidas unika stil som får ditt ultimata jag att komma fram som en vinnare i stil, komfort men också funktion. 

Komplettera t-shirts för skolan med en vintage keps

Fullända din unika profil med en vintage keps från adidas. Med denna keps kan du vara ute i solen utan att få solsting. Den ger ett skydd mot solen samtidigt som den ger en stil som kan vara karakteriserad som ytterst unik. Materialet är av slätvävt nylon till hundra procent och gör denna keps stryktålig, om du så använder den för att fånga boll i, men också väldigt komfortabel att använda även under längre stunder. Med en tidlös design är det helt enkelt inget som stoppar dig från att gå ut i solen och vara ditt bästa jag.