alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

läder sandaler

 
[5]
Pris
629 kr - 629 kr
629

Sandaler som tillverkats av läder

Med skor från adidas kombinerar du ett autentiskt sportarv med en global streetstil. Med adidas står du alltid stadigt på jorden. Sandaler från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Våra sandaler som tillverkats av läder kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – lädertofflor från adidas

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med sandaler från märken som Originals. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Du hittar sandaler i kollektionerna SL och adilette. adidas är populärt bland atleter och sneakerentusiaster. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Våra sandaler är tillgängliga i grått, svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles egna stil med sandaler i läder från adidas.