alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Trefoil hoodies

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

Gör vardagen och träningen skönare med våra Trefoil hoodies

Det är få plagg som är så mångsidiga som våra Trefoil hoodies. De är snygga nog att ha på sig när du är på jobbet eller i skolan. Samtidigt finns det få tröjor som är skönare att ha på sig när man bara vill vara hemma och mysa. Och när du vill sticka ut och träna när det är lite kyligt ute är den en självklar följeslagare. För att göra saken bättre har vi mängder av olika hoodies att välja mellan så du verkligen kan hitta en som matchar din personliga stil. Kanske vill du även ha några olika hemma så du kan komponera ihop olika outfits för vardag och träning.

Satsa på en Trefoil hoodie för varje tillfälle

Även om dessa tröjor i grunden är väldigt lika så är de lika olika som vi människor är. De har alla sin egen personlighet. Vissa av dem har en neutral färg som tillåter dig att smälta in i mängden. För de dagarna när du vill dra blickarna till dig i stället kan du köra på en Trefoil hoodie i en klatschig färg eller med ett kul mönster som gör dig extra minnesvärd.

Så gör du för att få din hoodie att hålla färgen

När man köper en snygg hoodie vill man så klart att den ska fortsätta att se som ny ut. Därför rekommenderar vi att du är snäll mot den och bara tvättar den på 30 grader. Det är oftast bäst att inte torktumla tröjorna heller. Detta håller inte bara plaggen fina, utan är även bättre för miljön. Satsa på ett milt tvättmedel och tvätta huvtröjan ut och in, och om du stryker den bör du undvika att stryka på trycket eftersom det inte tål värme. Då kommer tröjan att hålla i många år framöver.