alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

adidas Trefoil

 
[615]
kollektion
Pris
75 kr - 1 260 kr
751260
1 / 13

Sportiga kläder och accessoarer i Trefoil-kollektionen från adidas

Kläder i adidas Trefoil-kollektion innehåller det bästa från två världar; sportig stil och funktion. Här hittar du en samling av allt från t-shirts och tröjor till väskor i klassisk adidasanda. Kläderna kommer i både neutrala basfärger samt i mer kontraststarka alternativ. Detsamma gäller accessoarerna i utbudet. Många alternativ i sortimentet kommer dessutom med detaljer och snygga adidasloggor i både större och mindre format. Detta kombineras med ett brett utbud av passformer, designval och storlekar som passar de allra flesta.

Kläder för rörelse i adidas Trefoil-kollektion

Oavsett vilken typ av aktivitet eller träning du föredrar är det viktigt med kläder som låter kroppen röra sig obehindrat. Därför består alternativen i Trefoil-kollektionen från adidas av klädesplagg som kombinerar praktiska egenskaper med ett snyggt yttre. Här finns exempelvis kortärmade tröjor med ribbad halsdesign i normal passform, sköna byxor med blixtlåsförsedda förvaringsfickor i slimmad kroppsformning med extra nära passform kring benen, träningsset som består av matchande hoodie och byxor för barn, och mycket mer. Kläderna kommer dessutom med meshpaneler, vilket håller kroppen sval under intensiva träningspass. Som om det inte vore nog är många klädesplagg tillverkade av återvunnet polyestermaterial. Detta sparar på naturens resurser och minskar på onödigt utsläpp.

Accessoarer som underlättar i vardagen

Kläderna i utbudet ackompanjeras av stilrena accessoarer som sköna fiskehattar eller nödvändiga träningsväskor. Väskorna kommer med fuktavvisande och vattentäta förvaringsfickor, perfekt att förvara svettiga kläder i efter träningspasset, samt separata fickor för mindre accessoarer som plånbok, gymkort eller nycklar. Vare sig det gäller kläder eller accessoarer är alternativen i Trefoil-kollektionen från adidas framtagna för att snyggt matcha med resten av kläderna i din outfit. Så oavsett om det gäller ett par mjuka strumpor för hemmakvällen, väskor för pendlingen till och från gymmet eller ett par shorts som ingjuter optimal rörelsefrihet, kan du vara säker på att du hittar vad som behövs i adidas Trefoil-kollektion.