alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skor för ungdomar

 
[190]
Från moderna och ikoniska sneakers till frilufts- och träningsskor av olika slag – adidas utbud av skor för ungdom har modeller för alla smaker och ändamål. Välj materialet, snörningen och stilen som passar just dig.
1 / 4
Sida:av 4

adidas skor för ungdomar – perfekta för växande fötter

När barnen börjar bli tonåringar och fortfarande växer kan det vara knepigt att hitta rätt skor. Som tur är så erbjuder adidas ett stort sortiment av skor för ungdomar. Samtliga modeller är gjorda för en aktiv livsstil med mycket lek, bus och häng med polarna. Här finns bland annat kaxiga, retroinspirerade sneakers i läder och mjuk dämpning i mellansulan. De löparinspirerade skorna passar för sportintresserade unga som gillar att springa och kanske satsar på en karriär som löpare. Dessa löparskor för barn ger en riktigt bra start på karriären. Med en mellansula i Boost får barnet energi tillbaka i varje steg de tar, vilket gör att de kan springa längre och snabbare jämfört med vanliga skor. Skorna knyts smidigt med snören på ovansidan så de rastlösa ungdomarna snabbt kan komma iväg till skolan eller till träffen med kompisarna. En del skomodeller har även praktiska och stilrena reflexdetaljer vilket ger extra säkerhet när mörkret faller.

Med adidas skor för ungdomar får barnen en bra start i livet

Det är just när barnen är i mellan- och högstadieåldern som de verkligen börjar bli medvetna om vad de har på sig. De inspireras av sina kompisar och de vill ha snyggast sneakers i klassen, och samtidigt är det viktigt att de får uttrycka sig och visa sin personlighet genom sin klädsel. adidas har många moderna barnskor som ger både komfort och stil. I det här breda utbudet finns skor för ungdomar i mängder av färger och modeller, så att barnen enkelt kan hitta sin personliga stil. Samtliga av adidas barnskor är skapade för att främja en aktiv livsstil hos barn och unga. Skorna passar perfekt till vardagslivet men även till idrottslektionen, promenaden och löprundan.