alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vattenavvisande · Skor

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

adidas vattenavvisande skor

Med adidas vattenavvisande skor kan du ge dig ut på högpresterande träningspass även när underlaget och väderleken tyder på distraktioner. Med vattentäta och vattenavvisande material hålls regndroppar och väta borta från fötterna medan högteknologiska material fortfarande låter fötterna andas för att ventilera bort svett och fukt. adidas vattenavvisande skor kommer även med sulor som ger bra grepp på hala och våta underlag. Här hittar du allt från golfskor och löparskor med greppande sulor till Originals-modeller för vardagsbruk som håller dig torr även på vattendränkta trottoarer.

Löparskor får våt terräng

Låt inte vädret hindra din träning! Med löparskorna adidas Ultraboost All Terrain kan du säkert ge dig ut på långa löparrundor i alla väder. Textilovandelen i Primeknit har uppdaterats med en vattenavvisande yta som håller fötterna torra samtidigt som du får en omslutande passform med strategiskt stöd. Dessutom får du optimalt grepp på underlaget även när det är vått och halt tack vare yttersulan i gummit Continental™. Med en responsiv mellansula med Boost får du en ordentlig stötdämpning som ger dig ökad energi för träningspasset.

Golfskor för grepp och balans

Få ordentligt stöd på underlaget när du svingar med golfskorna adidas Adipower 4orged. Skorna har ett både ventilerande och vattenavvisande skydd som håller fötterna skyddade från blött underlag men även leder bort fukt och svett inifrån skorna. Med en yttersula i TPU med både spikar och spårmönster får du optimalt grepp på underlaget även i våta förhållanden. Med den slitstarka ovandelen får du dessutom stöd i sidled för din sving.

Vardagsskor för torra fötter

Håll dig torr med adidas vattenavvisande skor även till vardags. Originals-modellen adidas Gazelle har uppdaterats med en vattenavvisande finish på den mjuka mockan för att hålla ute fukt. Med de klassiska 3-Stripes längs med skons sidor får du en tidlös look som passar bra till vardagsanvändning.