alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vattentäta skor

 
[235]
1 / 5
Sida:av 5

Vattentäta skor är de ultimata skorna att ha ute i naturen

Med ett par vattentäta skor eller traillöparskor håller du fötterna garanterat torra när du är ute och går eller springer, oavsett väder och terräng. adidas har en kollektion av vattentäta skor som står emot våt terräng, lera och allt annat du kan tänkas möta när du är ute och vandrar. Med en slitstark konstruktion klarar dessa skor av alla utmaningar, och du kan hålla det höga tempot uppe ute i naturen. Tack vare fodret i GORE-TEX® håller de här praktiska skorna för regn och slask.

Vattentäta kängor med mångsidiga funktioner

Med ett par vattentäta kängor från adidas finns inga hinder som kan stå i vägen för dig. Våt terräng och lera i hikingspåret är inga problem. Med de ventilerande egenskaperna i dessa vattentäta kängor är du redo för nya äventyr i vildmarken och du får ett perfekt grepp på vilket underlag som helst och samtidigt som skorna ger dig perfekt komfort som håller i sig under hela dagen. Med en mellansula i EVA får du bra dämpning och du snörar enkelt på och av skon med ett snabbsnörningssystem. Ovandelen på kängan är tillverkad i mesh och syntetläder och en strumpliknande konstruktion sluter om foten på ett skönt sätt.

Skor från adidas med vattentäta funktioner

Oavsett hur din hikingrunda eller promenad ser ut kan du hitta ditt flow med ett par vattentäta vandringsskor från adidas. Med den oslagbara yttersulan i TRAXION™ får du ett säkert grepp både ute i skogen och i bergen, och dessutom även på gruset eller trottoaren. Inför de kyliga dagarna kan det vara skönt med ett par vattentäta kängor som värmer med hjälp av en teknisk isolering med PrimaLoft®. Ett par traillöparskor eller kängor med låg vikt är helt enkelt det bästa valet inför din promenad i vildmarken eller i skogen.